Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ένταση και πολιτική ρήξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου | Η Δήμαρχος Λήμνου διέγραψε την Αδαμαντία Γαροφαλλίδου από την παράταξη

the roots web banners 06

Ένταση και πολιτική ρήξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου | Η Δήμαρχος Λήμνου διέγραψε την Αδαμαντία Γαροφαλλίδου από την παράταξη
12.12.2025 | 18:01

Ένταση και πολιτική ρήξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου | Η Δήμαρχος Λήμνου διέγραψε την Αδαμαντία Γαροφαλλίδου από την παράταξη

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ένταση πυροδοτήθηκε στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου, με αφορμή το θέμα της αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΚΕ, μετά την παραίτηση της Προέδρου Αδαμαντίας Γαροφαλλίδου.

Επί του θέματος, τοποθετήθηκε η κ. Γαροφαλλίδου, ενώ στην απάντηση της η Δήμαρχος Λήμνου, άφησε αιχμές λέγοντας «ότι στα κοινά πρώτα βάζουμε το συμφέρον του τόπου και μετά το δικό μας!». Στη συνέχεια η κ. Γεώργα, καταλόγισε ευθύνες στην ΑΜΚΕ ότι απουσίαζε σε επαφές τουριστικού περιεχομένου, επιχείρημα στο οποίο η κ. Γαροφαλλίδου απάντησε ότι ουδέποτε προσκλήθηκε η ΑΜΚΕ σε αυτές τις συναντήσεις.

Συνεχίζοντας η Δήμαρχος πρόσθεσε ότι «από την ώρα που δεν έγινε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, η κ. Γαροφαλλίδου σταμάτησε να λέει καλημέρα στη Δήμαρχο». Και αμέσως μετά ανακοίνωσε στο σώμα ότι «Από αυτή τη στιγμή η κ. Γαροφαλλίδου παύει να ανήκει στην παράταξη». 

Πέραν της παραίτησης της Προέδρου της ΑΜΚΕ, κ. Γαροφαλλίδου, την παραίτησή της υπέβαλε και η κ. Παρίσου, εκπρόσωπος των ενοικιαζόμενων δωματίων στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Στη συνεδρίαση, η Δήμαρχος Λήμνου πρότεινε τον Αντιδήμαρχο, κ. Δημήτρη Μπουλώτη, για τη θέση του Προέδρου, και τον κ. Ασημάκη Ίμβρο ως μέλος του ΔΣ.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel