Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ψήφισμα της ΕΛΜΕ κατά της NEL
Ψήφισμα της ΕΛΜΕ κατά της NEL
04.06.2014 | 09:18

Ψήφισμα της ΕΛΜΕ κατά της NEL

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Για μία ακόμη φορά η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου άσκησε δικαστική «δίωξη» για συκοφαντική δυσφήμιση στον Δήμαρχο Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή και τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Τσανταρλιώτη, ασκώντας έφεση στην αρχική αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου.

Για μία ακόμη φορά η NEΛ προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει όσους παλεύουν για το νησί μας, όσους παλεύουν για το αυτονόητο δικαίωμα όλων μας να μην είμαστε αποκλεισμένοι εξόριστοι, όσους παλεύουν ώστε η NEΛ, η επί χρόνια επιδοτούμενη αυτή εταιρεία, να εκπληρώσει στοιχειωδώς τις υποχρεώσεις της απέναντι στους νησιώτες.

Αντί λοιπόν η εταιρεία αυτή να σεβαστεί τα χρήματα των φορολογουμένων, που επί χρόνια εισπράττει, να πάψει να ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Λήμνου και να προσφέρει τις υπηρεσίες για τις οποίες επιδοτείται, επιλέγει να εκβιάσει όσους έφεραν στο φως της δημοσιότητας την πασιφανέστατη ανεπάρκειά της.

Η ΕΛΜΕ Λήμνου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Λήμνου και δηλώνει ότι θα είναι και πάλι παρούσα σε κάθε αγώνα για σύγχρονες και ασφαλείς συγκοινωνίες για το νησί μας.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018