Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αύριο εκδικάζεται η έφεση της ΝΕΛ κατά Χατζηδιαμαντή και Τσανταρλιώτη

banner roots

Αύριο εκδικάζεται η έφεση της ΝΕΛ κατά Χατζηδιαμαντή και Τσανταρλιώτη
03.06.2014 | 13:53

Αύριο εκδικάζεται η έφεση της ΝΕΛ κατά Χατζηδιαμαντή και Τσανταρλιώτη

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Πριν από περίπου ένα χρόνο, την 1η Απριλίου 2013 εκδικάστηκαν από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λέσβου, που είχε συνεδριάσει στη μεταβατική έδρα της Λήμνου, οι αγωγές που είχαν καταθέσει οι εταιρείες ΝΕΛ, η θυγατρική της c Link Ferries καθώς και η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Νότου Α.Ε, πλοιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου Aqua Maria, εναντίον του Δημάρχου Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμαντή και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσανταρλιώτη.

Οι κατηγορίες αφορούσαν στα αδικήματα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, συκοφαντικής δυσφήμισης και οικονομικής ζημίας, ενώ οι ενάγοντες αξίωναν με βάση το προαναφερθέν κατηγορητήριο αποζημίωση ύψους 3.000.000€.

Να θυμίσουμε πως αυτές οι κινήσεις της ΝΕΛ έγιναν με τιμωριτική διάθεση προς τους αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους της Λήμνου, μετά τις επιτυχημένες κινητοποιήσεις, που είχαν πραγματοποιηθεί στο νησί, με αίτημα την απομάκρυνση του Aqua Maria από τα δρομολόγια της Λήμνου και με αφορμή τη φράση "σαπιοκάραβα" που είχε χρησιμοποιήσει σε δηλώσεις του για το θέμα, ο κ. Χατζηδιαμαντής.

Η δικαστική απόφαση, μπορεί να ήταν αθωωτική για τους δύο άντρες, η ΝΕΛ όμως δεν το βάζει κάτω. Η εταιρεία άσκησε έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης, η οποία θα εκδικαστεί τελικά αύριο, Τετάρτη 4 Ιουνίου.

Συμπαράσταση στους διωκόμενους Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο του Δήμου Λήμνου από τον ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου

«Η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου συνεχίζει τη δικαστική «δίωξη» στον Δήμαρχο Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή και τον  Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Τσανταρλιώτη καθώς ασκεί έφεση στην αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου και επιμένοντας στα περί συκοφαντικής δυσφήμισης, διώκει  για δεύτερη φορά  τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Λήμνου.

 Οι ενέργειες αυτές από την πλευρά της εταιρείας αποτελούν ξεκάθαρες προσπάθειες τρομοκράτησης όλων όσων αντιστέκονται στις πρακτικές της. Η εταιρεία  παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρεί το νησί της Λήμνου καθώς τα δρομολόγια της ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο προσπαθεί να τρομοκρατήσει και όλους όσους αγωνίζονται για σύγχρονες, ασφαλείς και αξιοπρεπείς  συγκοινωνίες για τα νησιά μας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel