Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Χωρίς ολοήμερο το 3ο Δημοτικό Μύρινας | Αντιδράσεις από τους γονείς

the roots web banners 06

Λήμνος: Χωρίς ολοήμερο το 3ο Δημοτικό Μύρινας | Αντιδράσεις από τους γονείς
23.09.2025 | 22:18

Λήμνος: Χωρίς ολοήμερο το 3ο Δημοτικό Μύρινας | Αντιδράσεις από τους γονείς

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, καθώς, όπως επισημαίνει, έχουν περάσει ήδη 12 ημέρες από την έναρξη των μαθημάτων και το ολοήμερο πρόγραμμα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η καθυστέρηση αυτή δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στους εργαζόμενους γονείς, οι οποίοι αναγκάζονται να φεύγουν από τη δουλειά τους, προκειμένου να παραλάβουν τα παιδιά τους στις 13:15. 

«Έτσι, την ώρα που άλλα παιδιά βρίσκονται ήδη στο σπίτι τους και μελετούν, τα δικά μας βρίσκονται στον, αφιλόξενο και σίγουρα όχι κατάλληλο για μελέτη, χώρο εργασίας μας», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Ο Σύλλογος ζητά από τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης να μεριμνήσει ώστε το ολοήμερο πρόγραμμα να λειτουργήσει άμεσα, υπογραμμίζοντας ότι ο οικογενειακός προγραμματισμός δεν μπορεί να περιμένει τις καθυστερήσεις του Υπουργείου. «Όλοι και όλες ελπίζουμε κάθε χρονιά ότι αυτός ο προγραμματισμός, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον όμως μέχρι την 11η», αναφέρουν εμφατικά οι γονείς.

Η σχετική ανάρτηση του σχολείου:

68B77C50 EF6C 4457 848B 4C60256EFD48

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel