Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αγροτικός Συνεταιρισμός «Η Ένωση» - Τρύγος: Και τώρα η ώρα της τσαμπανάρας

the roots web banners 06

Αγροτικός Συνεταιρισμός «Η Ένωση» - Τρύγος:  Και τώρα η ώρα της τσαμπανάρας
23.09.2025 | 15:51

Αγροτικός Συνεταιρισμός «Η Ένωση» - Τρύγος: Και τώρα η ώρα της τσαμπανάρας

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου - Η Ένωση ανακοίνωσε ότι η συγκέντρωση της τσαμπαντάρας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025.

Η ημέρα παραλαβής θα είναι μία και μοναδική, και η τσαμπαντάρα θα πρέπει να είναι υγιής και ώριμη. Η παράδοσή της θα γίνεται αποκλειστικά σε τελάρα στο οινοποιείο.

Η παραλαβή των σταφυλιών θα ξεκινήσει στις 07:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί έως το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον Συνεταιρισμό, θα γίνονται δεκτά μόνο τα σταφύλια που παραδόθηκαν ήδη από τα μέλη κατά τον τρυγητό. Η ποσότητα που θα παραδοθεί από κάθε μέλος δεν μπορεί να υπερβαίνει την ποσότητα που είχε δηλωθεί και παραδοθεί εκείνη την περίοδο.

Επιπλέον, η ποσότητα της τσαμπαντάρας που θα παραδοθεί θα συνυπολογιστεί στην τελική ποσότητα που δηλώνεται στη Δήλωση Συγκομιδής, όπως προβλέπεται από τη Διεύθυνση Γεωργίας, και θα προσμετρηθεί στο όριο κιλών ανά στρέμμα για την επιδότηση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel