Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Ν. Σηφουνάκης για τα αποτελέσματα των εκλογών και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ: «Τα πάντα ρει»

banner roots

Ο Ν. Σηφουνάκης για τα αποτελέσματα των εκλογών και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ: «Τα πάντα ρει»
27.05.2014 | 17:19

Ο Ν. Σηφουνάκης για τα αποτελέσματα των εκλογών και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ: «Τα πάντα ρει»

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Λέσβου, κ. Νίκος Σηφουνάκης, απέστειλε δελτίο τύπου στο οποίο συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης Χριστιάνα Καλογήρου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Σπύρο Γαληνό Δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Μαρινάκη Δήμαρχο Λήμνου και Μαρία Κακαλή Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.

Συγκεκιρένα,στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξης:

«Σχετικά με τις ευρωεκλογές κ. Σηφουνάκης, εξέφρασε την ανησυχία του για την άνοδο των δυνάμεων των λεγόμενων «ευρωσκεπτικιστών» και των ακραίων εθνικιστών στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Τα δεινά που σώρευσαν στην Ευρώπη τα μορφώματα του φασισμού δεν επιτρέπουν καμία ολιγωρία στους έχοντες την ευθύνη των δημοκρατικών θεσμών αλλά και στον κάθε πολίτη.

Ακόμη χαιρέτισε την παρουσία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ, όπως εκφράστηκε με την «Ελιά» που, σε πείσμα όλων των προβλέψεων, διέψευσε τις Κασσάνδρες. Επεσήμανε, δε, ότι το ποσοστό της «Ελιάς» στο Νομό Λέσβου (9,27%) υπερτερεί πάνω από μία μονάδα του εθνικού μέσου όρου. «Ο κόσμος στα νησιά, παρά την άθλια προπαγάνδα των τελευταίων ετών και την έξαρση του λαϊκισμού, έχει το δικό του αλάνθαστο κριτήριο», τόνισε τέλος ο κ. Σηφουνάκης και χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «αφετηρία  ανάκαμψης και μεταστροφής».

Ας μη λησμονούμε πως στις προηγούμενες ευρωεκλογές (2009), το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα βρίσκεται στην πρώτη θέση, ήταν μόλις 4,75%. «Τα πάντα ρεί που λέγαν και οι αρχαίοι Έλληνες!» καταλήγει ο κ. Σηφουνάκης».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το