Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναδασμός Ατσικής: Αναρτώνται τα Κτηματολογικά Στοιχεία | Κρίσιμη περίοδος για ενστάσεις και προτάσεις

the roots web banners 06

Αναδασμός Ατσικής: Αναρτώνται τα Κτηματολογικά Στοιχεία | Κρίσιμη περίοδος για ενστάσεις και προτάσεις
26.05.2025 | 11:29

Αναδασμός Ατσικής: Αναρτώνται τα Κτηματολογικά Στοιχεία | Κρίσιμη περίοδος για ενστάσεις και προτάσεις

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε σημαντικό στάδιο εισέρχεται το έργο του αναδασμού στην περιοχή της Ατσικής, καθώς την Τρίτη 27 Μαΐου 2025 αναρτώνται στο Δημοτικό Κατάστημα Ατσικής τα διαγράμματα και οι κτηματολογικοί πίνακες του αρχικού ιδιοκτησιακού καθεστώτος, της ποιοτικής κατάταξης και της πρότασης χάραξης τεχνικών έργων.

 Η ανακοίνωση έγινε από τον Έπαρχο Λήμνου, τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας και τις αρμόδιες Επιτροπές Αναδασμού και Εμπειρογνωμόνων.

Οι ιδιοκτήτες γης στην υπό αναδασμό περιοχή καλούνται να λάβουν γνώση των στοιχείων και να υποβάλουν τυχόν ενστάσεις ή προτάσεις εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών. Παράλληλα, ενημερωτική εκδήλωση για την πορεία του έργου θα πραγματοποιηθεί την ην Τρίτη 27 Μαΐου στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε Λήμνου στα γραφεία της Αγροτικής Οικονομίας στις 12:15 -12:30 π.μ., παρουσία εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Αναρτήσεις Αρχικού Ιδιοκτησιακού Καθεστώτος, Ποιοτικής Κατάταξης

και πρότασης χάραξης τεχνικών έργων Αναδασμού Ατσικής

Ο Έπαρχος Λήμνου, η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας και οι Επιτροπές Αναδασμού και Εμπειρογνωμόνων, σαν ενημερώνουν ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των δικαιωμάτων του αρχικού ιδιοκτησιακού καθεστώτος Ατσικής και την Τρίτη 27/05/2025, θα αναρτηθούν τα σχετικά Διαγράμματα και οι Κτηματολογικοί Πίνακες στο Δημοτικό Κατάστημα Ατσικής.

Καλούνται όλοι οι κτηματίες της υπό αναδασμό περιοχής, να λάβουν γνώση και να υποβάλλουν :

  1. στην Επιτροπή Αναδασμού, εντός 30 ημερών από τη δημοσίευση των Διαγραμμάτων και Πινάκων (από 27/05/2025 έως 27/06/2025), ενστάσεις που αφορούν τα δικαιώματά τους επί των αναδιανεμόμενων χωραφιών, το ακριβές εμβαδόν αυτών ως επίσης και οποιαδήποτε εγγραφή που θα αναφέρεται στην έγγειο ιδιοκτησία.

  2. Στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, εντός 10 ημερών από τη δημοσίευση των Διαγραμμάτων και Πινάκων (από 27/05/2025 έως 06/06/2025), ενστάσεις που αφορούν την ποιοτική κατάταξη των τεμαχίων.

  3. στην Επιτροπή Αναδασμού, προτάσεις σχετικά με τη διάταξη των τεχνικών έργων στο Νέο Κτηματικό Καθεστώς.

Οι ενδιαφερόμενοι, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6974607004, 2254351247/51250 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και geoponoi@lemnos.gr

Επίσης, καλούμε όσους επιθυμούν να πληροφορηθούν για την εξέλιξη του έργου του αναδασμού Ατσικής Λήμνου, να προσέλθουν την Τρίτη 27 Μαΐου στο ισόγειο του κτηρίου της Π.Ε Λήμνου στα γραφεία της Αγροτικής Οικονομίας στις 12:15 -12:30 π.μ. Στην ενημέρωση θα παραβρίσκεται και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας,

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel