Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόχειρος διαγωνισμός για την «Προμήθεια έτοιμων γευμάτων για τη σίτιση Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Λήμνου»

the roots web banners 06

Πρόχειρος διαγωνισμός για την «Προμήθεια έτοιμων γευμάτων για τη σίτιση Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Λήμνου»
16.04.2014 | 13:29

Πρόχειρος διαγωνισμός για την «Προμήθεια έτοιμων γευμάτων για τη σίτιση Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Λήμνου»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές.

Κριτήριο κατακύρωσης, του διαγωνισμού είναι η χαμηλότερη προσφορά για την προμήθεια έτοιμων γευμάτων για τη σίτιση των ωφελούμενων ηλικιωμένων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Λήμνου στα Καμίνια Λήμνου για την περίοδο από 02 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου 2014, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 22.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α..

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο γραφείο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου, στον 1ο όροφο του κτιρίου της Ε.Α.Σ. Λήμνου, οδός: Θεμιστοκλέους 1 – Τ.Κ. 81400, Μύρινα Λήμνου, την 22/04/2014 ημέρα Τρίτη, ώρα 11:00 π.μ.. Μετά το πέρας αυτής της ώρας, λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.

Σε περίπτωση μη διεξαγωγής του διαγωνισμού για οποιοδήποτε λόγο, αυτός θα επαναληφθεί σε μία εβδομάδα την ίδια μέρα και ώρα, δηλαδή στις 29/04/2014.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 5% του προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., επί της προϋπολογιζόμενης δαπάνης της προμήθειας.

Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και παραλαβή των σχετικών τευχών και της διακήρυξης, μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, τηλ. 2254350021 (Δελλή Κωνσταντίνα).

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το