Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις απο εθελοντές Ιατρούς της ‘‘Ανοιχτής Αγκαλιάς’’ σε Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο

the roots web banners 06

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις απο εθελοντές Ιατρούς της ‘‘Ανοιχτής Αγκαλιάς’’ σε Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο
04.04.2014 | 20:26

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις απο εθελοντές Ιατρούς της ‘‘Ανοιχτής Αγκαλιάς’’ σε Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το κλιμάκιο των Εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής  και Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», σε σύμπραξη με το ΓΕΝ/ΓΕΕΘΑ, άνοιξε πανιά για  τα Ψαρά, τον Άγιο Ευστράτιο και τη Λήμνο, συνεχίζοντας το Πρόγραμμα Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής και Ενημέρωσης «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ».

Η  Ομάδα των εθελοντών αποτελείται από γιατρούς των  Νοσοκομείων του ΕΣΥ, ιδιώτες γιατρούς  και γιατρούς  των Τριών Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων, που καλύπτουν  σχεδόν όλες  τις  απαιτούμενες ειδικότητες (Παιδίατροι, Οφθαλμίατρος, Οδοντίατρος, ΩΡΛ, Παρασκευαστές, Καρδιολόγος, Ενδοκρινολόγος, Πνευμονολόγος, Αλλεργιολόγος, Παθολόγος, Δερματολόγος, Ψυχολόγος) καθώς και νοσηλευτές.

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά»  θα επισκεφτεί  τα ακριτικά νησιά από τις 05  έως και 15 Απριλίου 2014, και θα προσφέρει στους κατοίκους όλων των ηλικιών, υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, αλλά  και ψυχολογικής στήριξης και ενημέρωσης σε όσους το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, η Ψυχολόγος της ομάδας των εθελοντών γιατρών , θα είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών και των γονιών, για συμβουλές σε θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς, της ψυχικής υγείας, και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μαθητές και έφηβοι, ενώ ο Υπεύθυνος Ψυχαγωγίας θα προσφέρει στιγμές γέλιου και χαλάρωσης στους μικρούς μας φίλους.

Όπως κάθε φορά,έτσι και τώρα,όλες οι υπηρεσίες τηςΟργάνωσης παρέχονται  ΔΩΡΕΑΝ και  αγκαλιάζουν με αγάπη όλες τιςπληθυσμιακές ομάδες .

Ή πολύπλευρη αυτή προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας. 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το