Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Με υποτροφία στις Η.Π.Α. ο μαθητής του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου Μανώλης Σπυριδάκης

the roots web banners 06

Λήμνος: Με υποτροφία στις Η.Π.Α. ο μαθητής του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου Μανώλης Σπυριδάκης
17.06.2024 | 17:36

Λήμνος: Με υποτροφία στις Η.Π.Α. ο μαθητής του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου Μανώλης Σπυριδάκης

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το πρόγραμμα Future Leaders Exchange, συνεχίζει να προσφέρει σε μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να λάβουν υποτροφία για να περάσουν ένα ακαδημαϊκό έτος στις Η.Π.Α.,δωρεάν, να φοιτήσουν σε Αμερικανικό σχολείο και να φιλοξενηθούν σε οικογένεια υποδοχής.

Ο μαθητής της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, Μανώλης Σπυριδάκης, θα έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας. Δυνατότητα που ακόμη κι αν δεν καθορίσει το μέλλον του, οπωσδήποτε θα διευρύνει τους ορίζοντες του και θα τον βοηθήσει στις μελλοντικές του αποφάσεις.

IMG 1536

Η συγχαρητήρια επιστολή της Διευθύντριας του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, Χαριτίνης Φωτοπούλου: 

Ο μαθητής της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου  Σπυριδάκης Εμμανουήλ του Νικολάου συμμετείχε με επιτυχία στις ειδικές εξετάσεις του Προγράμματος Πολιτιστικής Ανταλλαγής Future Leaders Exchange (FLEX). Κατάφερε μέσα από μια αξιοκρατική, ανοιχτή και απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής να πετύχει πλήρη υποτροφία, για την επόμενη σχολική χρονιά 2024-25, στις Η.Π.Α. 

Το Πρόγραμμα FLEX απευθύνεται σε μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι αποκλειστικά χρηματοδοτούμενο από την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και υλοποιείται από τα Αμερικανικά Συμβούλια για τη Διεθνή Εκπαίδευση με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού της Ελλάδας. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους, μεταξύ άλλων, να διευρύνουν τις προοπτικές τους για το μέλλον.

IMG 1535

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου συγχαίρει τον Μανόλη για αυτή τη μεγάλη προσωπική του επιτυχία, η οποία βασίστηκε στην επιμέλεια που τον διακρίνει, την επιμονή και την προσήλωσή του στους στόχους του, όπως διαπιστώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια της φοίτησής του στο σχολείο μας. Ένας άριστος μαθητής και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας.

Μαζί με τους γονείς του, στους οποίους αξίζουν, επίσης, συγχαρητήρια για την υποστήριξη που παρέχουν στο παιδί τους, καμαρώνουμε και εμείς οι εκπαιδευτικοί του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πρόοδο στα επόμενα βήματά του.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel