Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συλλυπητήριο μήνυμα της Ε. Γεώργα για την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου Ανδρέα Τσούκαλου | Αναβάλλεται η καρναβαλική παρέλαση

the roots web banners 06

Συλλυπητήριο μήνυμα της  Ε. Γεώργα για την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου Ανδρέα Τσούκαλου | Αναβάλλεται η καρναβαλική παρέλαση
08.03.2024 | 11:04

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ε. Γεώργα για την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου Ανδρέα Τσούκαλου | Αναβάλλεται η καρναβαλική παρέλαση

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε η Δήμαρχος Λήμνου Ελεονώρα Γεώργα με αφορμή το θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Λήμνου Ανδρέα Τσούκαλου. 

 Στο συλλυπητήριο μήνυμά της η Δήμαρχος Λήμνου αναφέρει: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου μας Ανδρέα Τσούκαλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η οικογένεια του Δήμου μας έχασε έναν εξαίρετο υπάλληλο, έναν καλό άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και όλους τους οικείους του».

Ο Δήμος Λήμνου εντωμεταξύ, κάνει γνωστό ότι λόγω πένθους, μετά την απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου  Ανδρέα Τσούκαλου, η Καρναβαλική Παρέλαση και το πάρτι που προγραμματίζονταν για αύριο, Σάββατο 9 Μαρτίου, αναβάλλονται για το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel