Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δημοπρασία εκμίσθωσης 17 νέων θέσεων περιπτέρων στη Λήμνο

the roots web banners 06

Δημοπρασία εκμίσθωσης 17 νέων θέσεων περιπτέρων στη Λήμνο
05.03.2014 | 13:46

Δημοπρασία εκμίσθωσης 17 νέων θέσεων περιπτέρων στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην εκμίσθωση 17 νέων θέσεων περιπτέρων, μέσω δημοπρασίας προχωράει ο Δήμος Λήμνου.

Η πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία,  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, στις 20 Μαρτίου, ενώ η διάρκειατης μίσθωσης θα είναι για 10 χρόνια.

Οι θέσεις των περιπτέρων είναι εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου 
Λήμνου και είναι οι ακόλουθες:

1) Μία θέση στη Δημοτική Κοινότητα Μύρινας, στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 500€ ετησίως.

2) Μία θέση στη Δημοτική Κοινότητα Μούδρου, στον κοινόχρηστο χώρο μεταξύ του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού και των εργατικών κατοικιών (έναντι Γυμνασίου Μούδρου), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 400€ ετησίως.

3) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Αγκαρυώνων, στην τοποθεσία ΝΤΑΜΑΡΙΑ του δρόμου Αγκαρυώνων – Αγίου Δημητρίου, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

4) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Ατσικής, στην πλατεία Δημαρχείου, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 400€ ετησίως.

5) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Θάνους, πλησίον του γραφείου της Τοπικής Κοινότητας, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

6) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Κοντιά, έναντι ΚΕΠ, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 400€ ετησίως.

7) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Κορνού, στην κεντρική πλατεία, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

8) Δύο θέσεις στην Τοπική Κοινότητα Νέας Κούταλης: α) Στην πλατεία έναντι Δημοτικού Σχολείου και β) Στην παραλία Νέας Κούταλης, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

9) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Σαρδών, στην πλατεία (πλησίον δημοτικής βρύσης), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

10) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Σκανδάλης, δίπλα στη στάση λεωφορείων, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

11) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Λύχνων, στη θέση ΣΤΑΘΜΟΣ (είσοδο χωριού), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

12) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Πλατέος, στο χώρο στάθμευσης (είσοδο χωριού), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 400€ ετησίως.

13) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Τσιμανδρίων, στο ύψος της οικίας κ. Άγγελου Τζουρούτη, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

14) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Ρωμανού, στην πλατεία, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

15) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Καλλιόπης, στην πλατεία, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

16) Μία θέση στην Τοπική Κοινότητα Πλάκας, στην κεντρική πλατεία (πλησίον εκκλησίας), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς τα 300€ ετησίως.

Σημειώνεται oti, η δημοπρασία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου στο λιμάνι της Μύρινας, Την Πέμπτη 20 Μαρτίου του έτους 2014 από τις 10:00 έως 11:00.

Σε περίπτωση που η δημοπρασία αποβεί άγονος θα επαναληφθεί στις 28 Μαρτίου 2014 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε δέκα έτη. Θα αρχίσει από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου και του τελευταίου πλειοδότη και θα λήγει σε δέκα  έτη, την αντίστοιχη ημερομηνία υπογραφής του 
συμφωνητικού.

Το μίσθωμα των ετών των επόμενων του πρώτου έτους, θα αναπροσαρμόζεται σε ποσοστό 3% από έτος σε έτος επί του τελευταίου μισθώματος.

Στη δημοπρασία δε γίνονται δεκτοί οφειλέτες προς το Δήμο Λήμνου και όσοι δεν προσκομίσουν ως εγγύηση στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας γραμμάτιο κατάθεσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας, ποσού ίσο προς το ένα δέκατο (1/10) του οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης, υπέρ του Δήμου.

Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στα κατά τόπους γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Λήμνου, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο site του Δήμου ( www . limnos . gov . gr) και στο τηλέφωνο 22540 25-890. 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel