Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>MedINA: Την Κυρακή 3/3 το εργαστήριο «Ψηφιακές διαδρομές στον αγρο-διατροφικό πολιτισμό της Λήμνου»

the roots web banners 06

MedINA: Την Κυρακή 3/3 το εργαστήριο «Ψηφιακές διαδρομές στον αγρο-διατροφικό πολιτισμό της Λήμνου»
02.03.2024 | 08:08

MedINA: Την Κυρακή 3/3 το εργαστήριο «Ψηφιακές διαδρομές στον αγρο-διατροφικό πολιτισμό της Λήμνου»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το μεσογειακό ινστιτούτο για την φύση και τον άνθρωπο, διοργανώνει Συμμετοχικό Εργαστήριο στο πλαίσιο του επιχορηγούμενου από το Υπουργείο Πολιτισμού, προγράμματος «Via Lemnia– Ψηφιακές διαδρομές στον αγρό-διατροφικό πολιτισμό της Λήμνου», το οποίο υλοποιεί το MedINA.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λήμνου, θα γίνει σύντομη παρουσίαση του έργου και θα ζητηθεί η συνδρομή των παρισταμένων για να σχεδιαστούν από κοινού οι αγρο-διατροφικές διαδρομές σύμφωνα με τις δράσεις του προγράμματος.

Η συμμετοχή του κόσμου θα είναι σημαντική, καθώς θα επέτρεπε να αποτυπωθούν οι ψηφιακές αυτές διαδρομές με τρόπο που θα αντανακλούν την αυθεντικότητα του νησιού όπως την αντιλαμβάνονται και την βιώνουν οι κάτοικοι της Λήμνου.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου από τις 18:00 - 20:00 στον Πολυχώρο Αποθήκη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel