Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην τουριστική έκθεση ITB Berlin

banner roots

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην τουριστική έκθεση ITB Berlin
04.03.2014 | 15:06

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην τουριστική έκθεση ITB Berlin

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με κεντρικό άξονα προβολής του, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την πληγείσα από τους σεισμούς Κεφαλονιά, θα λειτουργεί από σήμερα στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB Berlin, το ελληνικό περίπτερο, με έναν πιο αυξημένο από ποτέ αριθμό συνεκθετών.

Η επιλογή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ως κεντρικού άξονα προβολής του «νέου προσώπου του ελληνικού τουρισμού», αποτελεί προσωπική επιλογή της Υπουργού Τουρισμού κ.  Όλγας Κεφαλογιάννη ως συνέπεια των επιτυχημένων επαφών της όλο το προηγούμενο διάστημα με τον αρμόδιο για θέματα Τουρισμού Αντιπεριφερειάρχη κ. Αντώνη Γιαννάκη, καθώς και εκείνων με τους φορείς τουρισμού του Βορείου Αιγαίου στη διάρκεια προηγούμενων αντίστοιχων εκθέσεων επί ελληνικού εδάφους.

Η Υπουργός μάλιστα αναμένεται να εγκαινιάσει σήμερα το ελληνικό περίπτερο της διεθνούς έκθεσης στη Γερμανία, με την επιλογή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου να αποτελεί σαφέστατα εκτός από μία πολύ καλή εξέλιξη για τον τουρισμό του Βορείου Αιγαίου και επιβράβευση των προσπαθειών που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια στην κατεύθυνση της ουσιαστικής προβολής των νησιών μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel