Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο το 1ο Συνέδριο για την Αισθητηριακή Ανάλυση στην Ελλάδα |Οικοδεσπότης το ΤΕΤΔ της Λήμνου

the roots web banners 06

Στη Λήμνο το 1ο Συνέδριο για την Αισθητηριακή Ανάλυση στην Ελλάδα |Οικοδεσπότης το ΤΕΤΔ της Λήμνου
10.01.2024 | 22:10

Στη Λήμνο το 1ο Συνέδριο για την Αισθητηριακή Ανάλυση στην Ελλάδα |Οικοδεσπότης το ΤΕΤΔ της Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το πρώτο συνέδριο για την αισθητηριακή ανάλυση (sensory science) στην Ελλάδα θα λάβει χώρα στη Λήμνο, το διάστημα 25 με 28 Ιουνίου 2024, όπως ανακοίνωσε προ ολίγου ο πρόεδρος του ΤΕΤΔ Λήμνου, Κωνσταντίνος Γκατζιώνης. 

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Hellenic Sensory Science Society, και θα φιλοξενηθεί από το τμήμα επιστήμης τροφίμων και διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Μύρινα Λήμνου. 

Σκοπός της SenSo είναι να προάγει της ανάπτυξη της αισθητηριακής επιστήμης (sensory science) στην Ελλάδα, μέσα από τη δικτύωση και τη συνέργεια επιστημόνων, στελεχών επιχειρήσεων και ειδικών, που δραστηριοποιούνται σε αυτό το πεδίο, στην ακαδημία, τη βιομηχανία, ιδρύματα και οργανισμούς. Η SenSo προγραμματίζεται να ενταχθεί στα μέλη της European Sensory Science Society: E3S.

Παράλληλα προετοιμάζεται το πρώτο συνέδριο στην Ελλάδα, 1st Hellenic Sensory Science Conference (SENSO Conference 2024), το οποίο θα λάβει χώρα το διάστημα 25-28 Ιουνίου 2024, και θα φιλοξενηθεί από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Μύρινα Λήμνου, σε συνδιοργάνωση με πανεπιστημιακά τμήματα και φορείς που δραστηριοποιούνται στην αισθητηριακή ανάλυση (sensory science) ανά την Ελλάδα. 

To SENSO Conference αναμένεται να καθιερωθεί ως τακτικό συνέδριο που θα διοργανώνεται σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel