Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Θολό τοπίο η ακτοπλοϊκή σύνδεση με Λαύριο

the roots web banners 06

Λήμνος: Θολό τοπίο η ακτοπλοϊκή σύνδεση με Λαύριο
29.12.2023 | 10:34

Λήμνος: Θολό τοπίο η ακτοπλοϊκή σύνδεση με Λαύριο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Θολό παραμένει το τοπίο με τη γραμμή Λαύριο – Άγιος Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα και επιστροφή καθώς η εταιρεία SeaJets φαίνεται πως δεν έλαβε μέρος στο διαγωνισμό, όπως και καμία άλλη ακτοπλοϊκή εταιρεία. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή οι τουριστικοί πράκτορες να μην μπορούν να εκδώσουν εισιτήρια για το πλοίο Aqua Blue και όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν από το λεκανοπέδιο της Αττικής να ενημερώνονται ότι είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο, αφού το έτερο πλοίο που εξυπηρετεί τη Λήμνο αναχωρεί από τον Πειραιά και για φτάσει στο νησί του Ηφαίστου περνάει από μια σειρά άλλα νησιά εκτινάσσοντας το χρόνο του ταξιδιού στις 22 ώρες.

Η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει μόνο τη Λήμνο άλλα και τον Άγιο Ευστράτιο, καθώς το πλοίο Αιολίς ως γνωστό δεν εκτελεί δρομολόγια εδώ και αρκετούς μήνες. Με την παύση των δρομολογίων και του Aqua Blue το νησί πλέον κινδυνεύει να μείνει αποκλεισμένο, εως ότου βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι το θέμα ήδη απασχολεί τις νέες αρχές του τόπου, με τον τέως και νέο Έπαρχο αλλά και τους νέους Δημάρχους Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου να είναι στα τηλεφώνα με αρμόδια πρόσωπα τόσο από την εταιρεία όσο και από το υπουργείο προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο η χρυσή τομή.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel