Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Γονείς με μηνυτήρια αναφορά στρέφονται κατά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας.

the roots web banners 06

Λήμνος: Γονείς με μηνυτήρια αναφορά στρέφονται κατά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας.
15.11.2023 | 18:25

Λήμνος: Γονείς με μηνυτήρια αναφορά στρέφονται κατά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Όλα ξεκίνησαν όταν εχτές, η 7χρονη κόρη της οικογένειας, την ώρα του δεύτερου διαλείμματος, έπεσε στο προαύλιο του σχολείου και χτύπησε, στο σημείο κάτω ακριβώς από το δεξί μάτι.

Οι γονείς, όπως καταγγέλουν οι ίδιοι, δεν ενημερώθηκαν από το σχολείο με αποτέλεσμα η μητέρα να αιφνιδιαστεί όταν το μεσημέρι πήγε στο σχολείο να παραλάβει το παιδί. 

Σύμφωνα με τους γονείς, όταν η μητέρα ζήτησε να λάβει εξηγήσεις από τη Διευθύντρια του σχολείου, κ. Κουκουνάρη, για ποιον λόγο δεν ενημερώθηκε ώστε να μπορέσει να μεταφέρει άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο, η απάντηση που πήρε ήταν, ότι δεν λειτουργούσε το σταθερό τηλέφωνο (!!!). 

Οι γονείς μετέφεραν τελικά το παιδι στο νοσοκομείο εχθές το μεσημέρι, απ όπου έλαβαν αγωγή και αμέσως μετά κατέθεσαν μήνυση εναντίον της διεύθυνσης του σχολείου.

Σε επικοινωνία που είχαμε σήμερα το πρωί, με την Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου κ. Κουκουνάρη, μας απάντησε τα εξής:

«Υπεύθυνες για να ενημερώσουν την οικογένεια είναι η δασκάλα της τάξης καθώς και  η σχολική νοσηλεύτρια, εφόσον το συμβάν κριθεί ότι είναι τόσο σοβαρό, ώστε να χρειάζεται η οικογένεια να ενημερωθεί. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το παιδί εξετάστηκε από την σχολική νοσηλεύτρια και έκρινε ότι δεν ήταν απαραίτητο να ενημερωθεί η οικογένεια. 

Όλα έχουν καταγράφει στο Ημερολόγιο Σχολικής Ζωής καθώς και στο Αρχείο Ατυχημάτων του σχολείου. 

Το παιδί, επίσης, ρωτήθηκε πολλές φορές και από εμένα την ίδια, αλλά και από εκπαιδευτικούς του σχολείου και απαντούσε πως είναι καλά και δεν πονάει».

Ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού, Κωνσταντίνος Κάρλος μίλησε στον σταθμό μας για το περιστατικό:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel