Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γυμνάσιο Μούδρου: Φωτογραφική έκθεση για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ανοιχτή στο κοινό

Apothiki Workshops Banner2 750

Γυμνάσιο Μούδρου: Φωτογραφική έκθεση για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ανοιχτή στο κοινό
23.10.2023 | 15:02

Γυμνάσιο Μούδρου: Φωτογραφική έκθεση για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ανοιχτή στο κοινό

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γυμνάσιο Μούδρου, τιμώντας την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2023, φιλοξενεί φωτογραφική έκθεση για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στο χώρο υποδοχής του σχολείου.

Στην πρόσκληση του το σχολείο αναφέρει:

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την έκθεση, που είναι ανοικτή στο κοινό και θα λειτουργεί από σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 και ώρες 9 π.μ.-3 μ.μ.

Από την έναρξη στην Ευρώπη, τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο, τη γερμανική εισβολή στην Ελλάδα και την τριπλή κατοχή , την Εθνική Αντίσταση, το Ολοκαύτωμα των Εβραίων έως τη λήξη του Πολέμου η φωτογραφική περιήγηση αποτελεί μοναδικό ταξίδι στην ιστορία, στα πρόσωπα και στα γεγονότα.

Ευχαριστούμε θερμά την κ, Εύα Τσιρνάζογλου για τις φωτογραφικές επιλογές, καθώς και την ομάδα έργου του σχολείου, που συνετέλεσε στη διοργάνωση της έκθεσης.

fwtografiki ekthesi

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel