Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γεωπόνο αναζητά η Αναπτυξιακή Λήμνου

the roots web banners 06

Γεωπόνο αναζητά η Αναπτυξιακή Λήμνου
02.06.2023 | 18:46

Γεωπόνο αναζητά η Αναπτυξιακή Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

H Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε.-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, ύστερα από την αριθμό 7/25.05.2023 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.)

Ανακοινώνει

ότι προτίθεται να συνάψει Σύμβαση Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) στο πλαίσιο υλοποίησης του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD του ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑλΘ 2014-2020» και ειδικότερα με:

Ένα (1) άτομο ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΔιάρκεια σύμβασης 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την λήξη των προγραμμάτων.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα Γραφεία της Αναπτυξιακής Λήμνου Α.Ε- ΑΑΕ ΟΤΑ και επιτόπου στα έργα και δράσεις του τοπικού προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως) στα Γραφεία της Αναπτυξιακής Λήμνου Α.Ε- ΑΑΕ ΟΤΑ-ΑΑΕ ΟΤΑ, οδός Ιερού Λόχου 23, Τ.Κ. 81400, τηλ. επικοινωνίας: 2254023849, μέχρι την Παρασκευή 16.06.2023 και ώρα 14:00ή να τον αποστείλουν ταχυδρομικάή με ταχυμεταφορά, στη διεύθυνση αυτή.  Στην περίπτωση αυτή, οι αιτήσεις πρέπει να έχουν περιέλθει στο πρωτόκολλο τηςεταιρείας μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα, διαφορετικά είναι εκπρόθεσμες και θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Υπεύθυνη για τη διανομή της Πρόσκλησης και παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες είναι η καΓκιούλου Ευμορφία, στο τηλέφωνο 2254023849.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα σχετικά παραρτήματα- έντυπα,  είναι διαθέσιμη στα γραφεία της ΑΝ.Ε.Λ. Α.Ε. Το υλικό της Προκήρυξης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ΑΝ.Ε.Λ.  Α.Ε. (www.anel-sa.gr), ενώ περίληψή της θα σταλεί για δημοσιοποίηση στα τοπικά μέσα επικοινωνίας.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει ύστερα από αξιολόγησή τους από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης και στη συνέχεια θα ληφθεί απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Αναπτυξιακής Λήμνου Α.Ε- ΑΑΕ ΟΤΑ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το