Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Γιος σκηνοθέτησε κλοπή στο πατρικό του

banner roots

Λήμνος: Γιος σκηνοθέτησε κλοπή στο πατρικό του
18.05.2023 | 13:44

Λήμνος: Γιος σκηνοθέτησε κλοπή στο πατρικό του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αίσθηση είχε προκαλέσει η καταγγελία για κλοπή χρηματικού ποσού από σπίτι και για επίθεση των δραστών σε νεαρό άνδρα, στην οποία προχώρησε οικογένεια που διαμένει στην ανατολική Λήμνο.

Θυμίζουμε ότι με βάση τις πληροφορίες που έφτασαν στο σταθμό μας, η οικογένεια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι, τη Δευτέρα το πρωί έφυγαν από το σπίτι τους, οι γονείς καθώς και ο 23χρονος γιος τους. Λίγη ώρα μετά, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 23χρονος επέστρεψε για να πάρει κάτι που ξέχασε.

Μπαίνοντας στο σπίτι διαπίστωσε ότι επικρατούσε αναστάτωση στο χώρο και πριν προλάβει να ενημερώσει τους γονείς του, οι δράστες των χτύπησαν και εξαφανίστηκαν.

Το γεγονός αναστάτωσε τη μικρή κοινωνία του χωρίου και φυσικά έρευνες διενέργησε το αστυνομικό τμήμα της Λήμνου, οι οποίες και απέδωσαν καρπούς.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο 23χρονος γιος της οικογένειας σκηνοθέτησε την διάρρηξη. Ανέφερε στους γονείς του ότι δέχθηκε επίθεση από τους δράστες προκειμένου να δικαιολογήσει το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει ο ίδιος από το πατρικό του σπίτι.

Η εξιστόρηση των γεγονότων όμως δεν έπεισε την αστυνομία και τελικά ομολόγησε πως ο ίδιος ήταν ο δράστης.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel