Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τα Πνευματικά Κέντρα της Μύρινας για το «Γιορτινό τραπέζι Αλληλεγγύης»

banner roots

Αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τα Πνευματικά Κέντρα της Μύρινας για το «Γιορτινό τραπέζι Αλληλεγγύης»
31.12.2013 | 10:11

Αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τα Πνευματικά Κέντρα της Μύρινας για το «Γιορτινό τραπέζι Αλληλεγγύης»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αίσθηση προκάλεσε, η άρνηση που έλαβε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, για τη χρήση των Πνευματικών Κέντρων της Μύρινας, ως χώροι φιλοξενίας του «Γιορτινού τραπεζιού Αλληλεγγύης» που υλοποιήθηκε την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, από τις 6.30 το απόγευμα ως τις 9.30 το βράδυ.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΛ, Άρης Τριάντος, στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100, «Θέμα και Ανάθεμα», ενώ τα Πνευματικά Κέντρα ζητήθηκαν από τους Ιερείς των Εκκλησιών, καθώς πληρούσαν τις προδιαγραφές για τη διοργάνωση, ακριβώς όπως την είχαν οραματιστεί οι διοργανωτές, εν τούτοις η απάντηση που δόθηκε ήταν αρνητική, χωρίς να δοθούν περεταίρω διευκρινήσεις.

Τελικά η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στον Παιδικό Σταθμό της Μύρινας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου, του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου:

«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/12 η εκδήλωση ‘ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ’ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου με την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου του τμήματος του ΙΕΚ Λήμνου ‘Μαγειρικής Τέχνης’ και του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου.

Συγκεκριμένα στις 3 ώρες που είχε διάρκεια η εκδήλωση, διανεμήθηκαν ατομικά πακέτα πλήρους γεύματος(μερίδα φαγητό-ατομική σαλάτα-φρούτο-ψωμί) σε 120 συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου θέλει να ευχαριστήσει τους παραπάνω συλλόγους και τμήματα για την βοήθεια στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης όπως και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Λήμνου την Ε.Α.Σ Λήμνου τον Σουγλέρη Δημήτρη και την Φρουταγορά Σουσαλής για την δωρεά υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στο μαγείρεμα».

 

                          DSC00014

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το