Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παλαιολόγος Κυριαζής: «Για 4η χρονιά κατέθεσα το ίδιο τεχνικό πρόγραμμα | Δεν έχει γίνει κανένα έργο στο χωριό»
achilladelis
Παλαιολόγος Κυριαζής: «Για 4η χρονιά κατέθεσα το ίδιο τεχνικό πρόγραμμα | Δεν έχει γίνει κανένα έργο στο χωριό»
19.01.2023 | 18:42

Παλαιολόγος Κυριαζής: «Για 4η χρονιά κατέθεσα το ίδιο τεχνικό πρόγραμμα | Δεν έχει γίνει κανένα έργο στο χωριό»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

«Για τέταρτη συνεχή χρονιά κατέθεσα στον Δήμο το ΙΔΙΟ Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2023», έγραψε στην προσωπική του σελίδα, ο πρόεδρος της κοινότητας Καλλιθέας, Παλαιολόγος Κυριαζής» και συνέχισε:

«Δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα από αυτά, εκτός από το γκρέμισμα της περίφραξης του Ηρώου, για λόγους ασφαλείας, που έγινε εδώ και πάνω από έναν χρόνο. 

Μήπως γίνει κάτι εν όψει των δημοτικών εκλογών....;».

Στη συνέχεια ο κ. Κυριαζής, παρέθεσε το Τεχνικό Πρόγραμμα της Κοινότητας Καλλιθέας, που όπως γράφει ο ίδιος το κατέθεσε για 4η φορά. 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2023

Εν όψει της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το έτος 2023 ,ο Πρόεδρος κος Παλαιολόγος Κυριαζής εισηγείται τα ακόλουθα έργα: 

1. Ανακατασκευή και διαμόρφωση του χώρου Ηρώου Πεσόντων.

2. Τσιμεντόστρωση δρόμου βορείως της παλιάς δεξαμενής.

3. Τοποθέτηση τεσσάρων (4) φωτιστικών σωμάτων : δύο (2) στο πεζοδρόμιο της δημοτικής οδού πριν του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας, ένα (1) στην περιοχή Πλάτανος (έξοδος προς τη Νέα Κούταλη), και ένα (1) πλησίον οικιών Δ.Κ. και Γ.Κ.

4. Προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας πλησίον του κοινοτικού γραφείου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018