Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τουρκία: Δεσμεύει με παράνομη NOTAM βόρειο και κεντρικό Αιγαίο για δύο μήνες | Σε επιφυλακή οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις

the roots web banners 06

Τουρκία: Δεσμεύει με παράνομη NOTAM βόρειο και κεντρικό Αιγαίο για δύο μήνες | Σε επιφυλακή οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις
27.12.2022 | 09:15

Τουρκία: Δεσμεύει με παράνομη NOTAM βόρειο και κεντρικό Αιγαίο για δύο μήνες | Σε επιφυλακή οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Άγκυρα δε φαίνεται να σταματά τις προκλήσεις

Διατηρώντας την ένταση στα ύψη και το νέο έτος, η Τουρκία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, δεσμεύει παράνομα τρεις περιοχές σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο για να πραγματοποιήσει ασκήσεις με το πολεμικό της ναυτικό και τη αεροπορία.

Από τις 2 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου, η γείτονα δεσμεύει βόρειο και κεντρικό Αιγαίο προκειμένου να ασκηθεί το πολεμικό της ναυτικό και η πολεμική της αεροπορία.

Η Άγκυρα δε φαίνεται να σταματά τις προκλήσεις, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ να σημειώνει μάλιστα ότι βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη ελληνοτουρκική κρίση των τελευταίων ετών.

Λόγω του συγκεκριμένου κλίματος, οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, μετά την έκδοση της παράνομης NOTAM, βρίσκονται σε επιφυλακή.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel