Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ξεκίνησε το 30ο Διεθνές Συνέδριο του FFC του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ (video – photos)

banner roots

Λήμνος: Ξεκίνησε το 30ο Διεθνές Συνέδριο του FFC του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ (video – photos)
23.09.2022 | 12:49

Λήμνος: Ξεκίνησε το 30ο Διεθνές Συνέδριο του FFC του Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ (video – photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

To Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ΤΕΤΔ ΠΑ) φιλοξενεί στη Λήμνο το 30ο Διεθνές Συνεδρίου του FFC - 18ο Διεθνές Συμπόσιο της ASFFBC, το οποίο θα διεξαχθεί από σήμερα 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2022, στο Γαροφαλλίδειο Αμφιθέατρο, στη Μύρινα Λήμνου.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Functional Food Center-FFC (San Diego, U.S.A.) και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής με Πρόεδρους της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής τον Επίκουρο Καθηγητή Διατροφής Αντώνη Κουτελιδάκη και τον Καθηγητή Martirosyan Danik, και την υποστήριξη του ΤΕΤΔ και του Προέδρου του κου Γκατζιώνη Κ.

2022 09 23 13 09 44 609

Το θέμα του συνεδρίου είναι: «Μεσογειακή Διατροφή, Λειτουργικά Τρόφιμα και Βιοδραστικές Ενώσεις: Επιστήμη και Πρακτική». Θα συμμετέχουν επιστήμονες από όλον τον κόσμο, ειδικοί στην Επιστήμη των Τροφίμων και της Διατροφής, στην Ιατρική, τη Βιολογία και τη Βιομηχανία Τροφίμων.

Στα πλαίσια του συνεδρίου θα συζητηθούν οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την κατανάλωση και χρήση παραδοσιακών και επεξεργασμένων λειτουργικών τροφίμων που αναπτύσσονται μέσω αξιοποίησης βιοδραστικών ενώσεων της Μεσογειακής Διατροφής, ως παράγοντες που δύναται να συμβάλουν στην πρόληψη ιογενών ασθενειών (π.χ. COVID-19) και χρόνιων νοσημάτων (καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτης, καρκίνος, παχυσαρκία κ.α.)

Ιστοσελίδα συνεδρίου: https://www.functionalfoodscenter.net/ffc30.html

Πρόγραμμα συνεδρίου: https://www.functionalfoodscenter.net/conference-preliminary-program_ffc30.html

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το