Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαρία Λαμπαδαρίδου Πόθου στον FM100: Πάμε, λοιπόν, να φτιάξουμε την Λέσχη Φιλαναγνωσίας στην Λήμνο!

the roots web banners 06

Μαρία Λαμπαδαρίδου Πόθου στον FM100: Πάμε, λοιπόν, να φτιάξουμε την Λέσχη Φιλαναγνωσίας στην Λήμνο!
08.09.2022 | 19:59

Μαρία Λαμπαδαρίδου Πόθου στον FM100: Πάμε, λοιπόν, να φτιάξουμε την Λέσχη Φιλαναγνωσίας στην Λήμνο!

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Η ίδρυση της Λέσχης Φιλαναγνωσίας Λήμνου αποτέλεσε βασικό πυλώνα της συζήτησης στην ραδιοφωνική εκπομπή "Θέμα κι Ανάθεμα" μεταξύ της πολυαγαπημένης λημνιάς συγγραφέως, κυρίας Μαρίας Λαμπαδαρίδου Πόθου και της Δέσποινας Βασιλειάδου.

Αύριο, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Λέσχης παρουσία της κυρίας Λαμπαδαρίδου, η οποία εμπνέυστηκε την ιδέα της Λέσχης Φιλαναγνωσίας και μάλιστα διέθεσε 700 βιβλία, τα οποία είχε αγοράσει η ίδια. 

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η τεράστια προσφορά της κας Λαμπαδαρίδου βρίσκεται στον πρώτο όροφο της Σαχτουρείου: Διδακτορικά, πνευματικά τιμαλφή και βέβαια οι πολύτιμες αλληλογραφίες της ίδιας με τον Ελύτη και τον Μπέκετ. 

Η κυρία Λαμπαδαρίδου αποχαιρέτησε ραδιοφωνικά το κοινό της Λήμνου αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ένας άνθρωπος που γράφει ζει πολλές ζωές".

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της πολυαγαπημένης Λημνιάς συγγραφέως: 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel