Πριν κάποιες ημέρες έφτασε στα σχολεία της Μύρινας ένα email, το οποίο ζητούσε από τους Διευθυντές να κανονίσουν οι ίδιοι για την καθαριότητα των σχολείων τους.
Όπως επισήμανε, λοιπόν, στην συζήτηση με την δημοσιογράφο ο κ. Σακαρίκος, πριν το άνοιγμα των σχολείων οι Αντιδήμαρχοι φροντίζουν για την καθαριότητα αυτών, όμως φέτος ο κ. Μοσχάκης, δεν διέθετε το απαραίτητο προσωπικό, με αποτέλεσμα να καταστεί αναγκαία η παρέμβαση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής με το "περιβόητο" email να κάνει την εμφάνισή του.
Ο κ. Σακαρίκος διευκρίνισε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμα όλα τα σχολεία της Λήμνου, ενώ ταυτόχρονα ύστερα από την επικοινωνία του μαζί τους αναφέρει χαρακτηριστικά: "αποκόμισα με μεγάλη μου έκπληξη ότι δεν έχουν προβλήματα".
Τι θα συμβεί όμως φέτος με την θέρμανση στα σχολεία της Λήμνου;
Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Γιώργου Σακαρίκου:






















