Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ι. Διαματάρη – Β. Μοσχάκη στον FM100: «Υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε να φύγεις από μια κακοποιητική σχέση»
Ι. Διαματάρη – Β. Μοσχάκη στον FM100: «Υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε να φύγεις από μια κακοποιητική σχέση»
04.09.2022 | 20:14

Ι. Διαματάρη – Β. Μοσχάκη στον FM100: «Υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε να φύγεις από μια κακοποιητική σχέση»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Ιωάννα Διαματάρη, δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου και η Βούλα Μοσχάκη, πρόεδρο της κοινότητας Μυρινας, φιλοξενήθηκα στην συχνότητα του FM100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου «Θέμα και Ανάθεμα», προκειμένου να πουν σε όσους ζουν μέσα σε μια κακοποιητική σχέση πως υπάρχει τρόπος να βγουν από αυτή.

Αφορμή για την κουβέντα στάθηκε ένα περιστατικό βίας που σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες όταν μια γυναίκα, σταμάτησε διερχόμενο ΙΧ και ζήτησε βοήθεια καθώς ο σύντροφος της είχε ασκήσει βία πάνω της.

Ακούστε τα όσα ενδιαφέροντα ειπώθηκαν

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel