Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πυρκαγιά στον Εβγάτη: Το "ευχαριστώ" του Δημάρχου Λήμνου στον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και την Π.Υ. Λήμνου

banner roots

Πυρκαγιά στον Εβγάτη: Το "ευχαριστώ" του Δημάρχου Λήμνου στον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και την Π.Υ. Λήμνου
12.08.2022 | 22:29

Πυρκαγιά στον Εβγάτη: Το "ευχαριστώ" του Δημάρχου Λήμνου στον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και την Π.Υ. Λήμνου

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα κοντά στην παραλία του Εβγάτη, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης ευχαριστεί δημόσια τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Πετρούτσο για την διάθεση των πτητικών μέσων, αλλά βέβαια και το σώμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λήμνου κι όσους βοήθησαν να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο.  

Ειδικότερα, το ευχαριστήρια μήνυμα του κ. Μαρινάκη αναφέρει: 

" Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Πετρούτσο, για την άμεση συνδρομή του, με τη διάθεση πτητικών μέσων για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Αυγούστου, στην περιοχή Άγιος Παύλος μεταξύ του οικισμού του Θάνους και της θαλάσσιας περιοχής του Εβγάτη. Η συμβολή των πτητικών μέσων στην κατάσβεση υπήρξε καθοριστική προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά και να αποφευχθεί περαιτέρω εξάπλωση.

Ο Δήμαρχος εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου και τους εθελοντές που βοήθησαν στην πυρόσβεση, καθώς επίσης και την Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα και το προσωπικό του Δήμου, που έσπευσαν για να συνδράμουν τη διαδικασία κατάσβεσης."

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το