Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΚΚΕ Λήμνου για αποτελέσματα Πανελλαδικών: "Το μέτρο της επιτυχίας και της αποτυχίας δεν είναι μόνο αν πέρασες σε μια σχολή"

banner roots

ΚΚΕ Λήμνου για αποτελέσματα Πανελλαδικών: "Το μέτρο της επιτυχίας και της αποτυχίας δεν είναι μόνο αν πέρασες σε μια σχολή"
30.07.2022 | 11:33

ΚΚΕ Λήμνου για αποτελέσματα Πανελλαδικών: "Το μέτρο της επιτυχίας και της αποτυχίας δεν είναι μόνο αν πέρασες σε μια σχολή"

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια απευθύνεται στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Λήμνου αναφέροντας τα εξής: 

 

Απευθυνόμαστε στους νέους και τις νέες του νησιού μας που έμαθαν πού και αν εισήχθησαν στα πανεπιστήμια και λέμε ότι αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια γιατί το μέτρο της επιτυχίας και της αποτυχίας δεν είναι μόνο αν πέρασε κάποια ή κάποιος σε μια σχολή.

Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε δικαιωμένοι από το αποτέλεσμα, να αισθάνεστε περήφανοι για την προσπάθεια σας, παρά τα απαράδεκτα εμπόδια (όπως ήταν φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και η Τράπεζα θεμάτων) που σας βάζουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις.

Να αισθάνεστε αισιόδοξες και αισιόδοξοι για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σας, όποιο και να είναι αυτό. Γεμάτοι δύναμη από το βασικό «μάθημα» της περασμένης χρονιάς, ότι το σημαντικό είναι να στέκεσαι στα πόδια σου και να παλεύεις για καλύτερους όρους μόρφωσης, εργασίας και ζωής, όπου και να βρίσκεσαι.

Αυτό είναι το κρίσιμο και αυτό σήμερα πρέπει να διαφυλαχτεί και να δυναμώσει ακόμα παραπέρα. Και σε αυτή την υπόθεση, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Τις πιο όμορφες μέρες σας, σίγουρα, δεν τις ζήσατε ακόμα!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel