Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα αναπτύχθηκε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο μητροπολίτης Λήμνου αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή των αγώνων στη Λήμνο, επεσήμανε την πολυδιάστατη αξία του αθλητικού ιδεώδους ως θεσμού που αποβλέπει σε βαθύτερους στόχους αγωγής και παιδείας, ενω παράλληλα ευχαρίστησε τον γενικό γραμματέα Αιγαίου για την ευγενική επίσκεψή του στο επισκοπείο.
Από την πλευρά του ο κ. Κουτουλάκης ζήτησε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του και να προασπίσει τα δίκαια του ευαίσθητου και εθνικά σημαντικού ελληνικού νησιωτικού χώρου.
Πηγή: orthodoxia.info