Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συμμετοχή του Δήμου Λήμνου στην εκστρατεία "Γίνε Άνθρωπος" | Δηλώστε συμμετοχή

banner roots

Συμμετοχή του Δήμου Λήμνου στην εκστρατεία "Γίνε Άνθρωπος" | Δηλώστε συμμετοχή
11.02.2022 | 19:38

Συμμετοχή του Δήμου Λήμνου στην εκστρατεία "Γίνε Άνθρωπος" | Δηλώστε συμμετοχή

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην πρώτη οργανωμένη εκστρατεία κατά κάθε μορφή βίας, που σχεδίασε το CSI Institute, με τίτλο "Γίνε Άνθρωπος" συμμετέχουν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λήμνου, ενώ δίνεται η δυνατότητα της δωρεάν παρακολούθησης των σεμιναρίων στους κατοίκους Λήμνου κι Αγίου Ευστρατίου. Δηλώστε την συμμετοχή σας μέχρι 18 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικότερες πληροφορίες στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου:

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λήμνου ( Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο) υπο την αιγίδα του ΚΕΠ Υγείας σε συνεργασία με το μη Κερδοσκοπικό μη Κυβερνητικό Οργανισμό “Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute)” με Ιδρυτή και Πρόεδρο τον κο Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α. ΕΛ.ΑΣ, συμμετέχουν στην εκστρατεία "Γίνε άνθρωπος", την πρώτη οργανωμένη εκστρατεία κατά κάθε μορφής βίας στην Ελλάδα που σχεδίασε το CSI Institute.

Όραμα και στόχος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια, CSI Institute, είναι η μαζική κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν κάθε μορφή βίας. Μέσα από αυτό τον στόχο, δημιουργήθηκε η ιδέα της Ψηφιακής Ακαδημίας με τίτλο ‘‘Sounds Like Violence’’, μιας πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης στην οποία θα υπάρχουν διαθέσιμες οι εξής Θεματικές Ενότητες:

Εκφοβισμός (Bullying)

Διαδικτυακός εκφοβισμός (Cyber Bullying)

Έμφυλη βία (Gender – Based Violence)

Τεχνολογική σεξουαλική βία (Technology Facilitated Sexual Violence)

Ενδοοικογενειακή βία (Domestic Abuse)

Συντροφική βία (Intimate Partner Violence)

Σεξουαλική παρενόχληση (Sexual Harassment)

Εργασιακή βία (Mobbing)

Βία κατά των ζώων (Animal Abuse)

Με μία απλή εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι  θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε σεμιναριακού τύπου μαθήματα διάρκειας 8 ωρών, συνοδευόμενα από το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό. Μετά την ολοκλήρωση θα αποστέλλεται το υλικό και η βεβαίωση παρακολούθησης.

Η πλατφόρμα απευθύνεται στους δημότες Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Η συμμετοχή στην Ακαδημία είναι δωρεάν.

Για να συμμετέχετε στην Ψηφιακή Ακαδημία είναι απαραίτητο να δηλώσετε το ονοματεώνυμο και το e-mail σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως 18/2/2021.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο ΚΕΠ Υγείας στο τηλέφωνο 2254029111 08:00-13:00, Υπεύθυνη προγράμματος: Ελένη Καραγιαννάκη, Κοινωνική Λειτουργός.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το