Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τετάρτη με σειρά διακοπών ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Λήμνου

banner roots

Τετάρτη με σειρά διακοπών ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Λήμνου
17.01.2022 | 11:36

Τετάρτη με σειρά διακοπών ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Θέρμα, Άγιος Δημήτριος, Ζεματάς, Θάνος είναι περιοχές στις οποίες τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν εργασίες την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου με αποτέλεσμα τη διακοπή στην ηλεκτροδότηση.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν:

Περιοχή από Θέρμα - Φυλάκιο Αγίου Δημητρίου – Λατομείο κ. Σιάχου – θερμοκήπια κ. Μαρκάκη – θερμοκήπια κ. Γκιοργκινέ - Φυλάκιο Στρατού Επικοινωνίας Στρατού – ποιμνιοστάσιο κ. Βελβέ – το πάνω μέρος του χωριού Αγίου Δημητρίου – τυροκομείο κ. Μαρκάκη – Παράκτιος ΟΤΕ Λιβαδοχωρίου – Φ/Β κ. Αντωνόπουλου, στις 19/01/22 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ, από ώρα 08:00 π.μ. έως 09:30 π.μ.

Περιοχή Ζεματά (ανάμεσα Θάνος – Κοντιάς), στις 19/01/22 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ, από ώρα 09:30 π.μ. έως 15:30

Περιοχή Γήπεδο Θάνους – Ποιμνιοστάσιο κ. Καμάμη – Ποιμνιοστάσιο κ Βεη – περιοχή Άγιος Παύλος, στις 19/01/22 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ, από ώρα 09:30 π.μ. έως 10:30 π.μ. και από 14:30 έως 15:30

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel