Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αλλαγές προσώπων στην Περιφέρεια | Εκτός Οικονομικής Επιτροπής ο Χατζηκομνηνός

banner roots

Αλλαγές προσώπων στην Περιφέρεια | Εκτός Οικονομικής Επιτροπής ο Χατζηκομνηνός
10.01.2022 | 12:35

Αλλαγές προσώπων στην Περιφέρεια | Εκτός Οικονομικής Επιτροπής ο Χατζηκομνηνός

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αλλαγές προσώπων προέκυψαν στα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας έπειτα από τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, χθες, για τα μέλη του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς και για τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Από τις αναμενόμενες αλλαγές, αυτή της αντικατάστασης του Άρη Χατζηκομνηνού που πλέον είναι εκτός Οικονομικής Επιτροπής, ενώ χωρίς αλλαγές θα συνεχίσει η σύνθεση του Προεδρείου.

Ο Κώστας Αρώνης παραμένει Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως και ο Νίκος Νομικός από την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο» στη θέση του Αντιπροέδρου, όπου βρέθηκε στο τέλος του καλοκαιριού έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση του προκατόχου του, Παντελή Βρουλή, ενώ στη θέση της Γραμματέως η Μάγδα Τούφου από την παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο».

Ήταν μάλλον προφανές ότι ο κ. Χατζηκομνηνός τον οποίο χωρίζει πλέον πολιτικό χάσμα με τον Περιφερειάρχη δεν θα συνέχιζε να αποτελεί μέλος της Οικονομικής Επιτροπής όπου συμμετείχε ως μέλος της παράταξης του κ. Μουτζούρη από το ξεκίνημα της θητείας.

Αντίστοιχα μάλλον αναμενόμενη και η αποχώρηση του Λεωνίδα Αθηνάδη, που ανεξαρτητοποιήθηκε το καλοκαίρι από την παράταξη της κ. Καλογήρου και πλέον έχει αναλάβει χρέη Αντιπεριφερειάρχη ως ανεξάρτητος.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής είναι οι Κώστας Μουτζούρης, Αναστασία Αντωνέλλη και Μανώλης Πανουράκης, Άγγελος Βλαττάς-Λαμπρινός και Νίκος Νύκτας από την Περιφερειακή Αρχή (με αναπληρωματικούς τους Παντελή Βρουλή και Πανάγο Κουφέλο), Στρατής Κυρατζής από την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο» (με αναπληρωματικό τον Κώστα Αδαμίδη), Παναγιώτης Προβέτζας για το «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» (με αναπληρωματικό τον Νίκο Καρασάββα), Γιώργος Αμπατζής από τη ΛΑΣ (με αναπληρωματική την Αγλαΐα Κυρίτση) και, τέλος, η Μαρία Νικολάρα για τη «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Πολιτών» (με αναπληρωματικό τον Μανώλη Κάρλα).

Πηγή: nealesvou.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel