Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Αυξάνονται ξανά τα ενεργά κρούσματα | Όλα τα νέα δεδομένα από τον Θ. Λούκα (audio)

the roots web banners 06

Λήμνος: Αυξάνονται ξανά τα ενεργά κρούσματα | Όλα τα νέα δεδομένα από τον Θ. Λούκα (audio)
03.01.2022 | 12:45

Λήμνος: Αυξάνονται ξανά τα ενεργά κρούσματα | Όλα τα νέα δεδομένα από τον Θ. Λούκα (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Θετικά βγαίνουν το ένα μετά το άλλο τεστ, των κατοίκων της Λήμνου τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα τα χθεσινά αποτελέσματα, όπου η Περιφερειακή μας Ενότητα κατέγραψε 28 κρούσματα σε ένα 24ωρο!

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία που επεξεργάζεται ο κ. Θεόδωρος Μονοκρούσος και αφορά την επιδημιολογική εικόνα των νησιών Λήμνου και Άγιου Ευστράτιου, τα ενεργά κρούσματα των τελευταίων ημερών ανέρχονται στα 93, με ταβάνι τα 103 που είχαν καταγραφεί μέσα στο Νοέμβριο.

Για την κατάσταση στα νησιά μας, τις μεταλλάξεις του ιού, αλλά και τις αλλαγές στο ποιοι και πόσο θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα, μίλησε στην εκπομπή «Έχουμε Θέμα» ο Παθολόγος Ιατρός Θωμάς Λούκας.

Ο κ. Λούκας μεταξύ άλλων επεσήμανε πως καλό θα είναι να θεωρούμε τον εαυτό μας ή τον απέναντί μας θετικό στον ιό, έτσι ώστε να λαμβάνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες προφυλάξεις.

Ακούστε τα όσα ανέφερε

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel