Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Ερυθρός Σταύρος στολίζει και φέτος το Δέντρο της Αγάπης

the roots web banners 06

Ο Ερυθρός Σταύρος στολίζει και φέτος το Δέντρο της Αγάπης
17.12.2021 | 18:27

Ο Ερυθρός Σταύρος στολίζει και φέτος το Δέντρο της Αγάπης

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου από τις 09:00 έως τις 14:00 στην αγορά της Μύρινας, στον Πλάτανο, ο Ερυθρός Σταυρός στολίζει για άλλη μια φορά το πολυτιμότερο δέντρο για φέτος τα Χριστούγεννα.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου μας προσκαλεί να στηρίξουμε το Δέντρο της Αγάπης με γάλατα και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα δοθούν με την αρωγή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λήμνου σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Σημειώνεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Λήμνου, όπου οι ακούραστες εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου ΕΕΣ, είναι εκεί να εξυπηρετήσουν κάθε συμπολίτη μας, που έχει ανάγκη από τρόφιμα και φάρμακα.

koinoniko pantopolio limnoou prosklisi

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel