Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες η είσοδος στο «Μαρούλα» | Με self-test για τους κάτω των 12 ετών

afoi poriazi

charitakis banner new

Λήμνος: Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες η είσοδος στο «Μαρούλα» | Με self-test για τους κάτω των 12 ετών
05.10.2021 | 20:03

Λήμνος: Μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες η είσοδος στο «Μαρούλα» | Με self-test για τους κάτω των 12 ετών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες θα επιτρέπεται η είσοδος στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» από τις 8 Οκτωβρίου για τους άνω των 12 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου.

Σε ό,τι αφορά τους ανηλίκους 4-11 ετών, θα πρέπει να επιδεικνύεται self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου. Η πληρότητα της αίθουσας ορίζεται στο 85%.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου αναφέρει:

«Στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου ενημερώνει ότι το Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» θα λειτουργήσει ως αμιγής δομή.

Ως εκ τούτου, από τις 8/10/2021 όσοι είναι άνω των 12 ετών, για την είσοδό τους θα πρέπει να διαθέτουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης, καθώς επίσης και ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή κάποιο άλλο αποδεικτικό ταυτότητας. Οι ανήλικοι 4-11 ετών θα πρέπει να έχουν self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου (δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα). Η πληρότητα της αίθουσας θα είναι στο 85%».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018