Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μήνυμα Ελεονώρας Γεώργα για την έναρξη των Πανελλαδικών

banner roots

Μήνυμα Ελεονώρας Γεώργα για την έναρξη των Πανελλαδικών
14.06.2021 | 10:30

Μήνυμα Ελεονώρας Γεώργα για την έναρξη των Πανελλαδικών

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Μήνυμα ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων εξέδωσε χθες, Κυριακή (13/6), η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» κ. Ελεονώρα Γεώργα.

Όπως αναφέρει η κ. Γεώργα:

«Στην απόληξη μιας ατροφικής σχολικής χρονιάς, τα παιδιά μας αξιώνονται να δοκιμαστούν από αύριο στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η ζωή είναι ένας αδιάκοπος αγώνας με πολλές ενδιάμεσες δοκιμασίες. Αυτό που καθορίζει την εξέλιξη και την πρόοδο ενός ανθρώπου είναι η ειλικρινής προσπάθεια και η διαδρομή για την υποβολή σε κάθε δοκιμασία.

Δεν καθορίζει το αποτέλεσμα την επιτυχία ή την αποτυχία. Η είσοδος σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή οπωσδήποτε είναι ένα εισιτήριο στη γνώση και στην παραγωγική διαδικασία. Δεν είναι όμως το μοναδικό εισιτήριο. Είναι μία σφραγίδα από τις πολλές που βάζουμε στο διαβατήριο της ζωής μας!

Με άσβεστες τις μνήμες από εκείνη τη δύσκολη και αγχώδη εποχή των δικών μου Πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές και ιδιαίτερα στις μαθήτριες και τους μαθητές των Λυκείων της Λήμνου, καλή επιτυχία στον αγώνα τους!».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel