Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προειδοποίηση Επαρχείου Λήμνου για επιδείνωση του καιρού
Προειδοποίηση Επαρχείου Λήμνου για επιδείνωση του καιρού
20.05.2021 | 14:40

Προειδοποίηση Επαρχείου Λήμνου για επιδείνωση του καιρού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση εξέδωσε το Επαρχείο Λήμνου μετά το έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού, η οποία αναμένεται να επηρεάσει το νησί μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σύμφωνα με έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας προβλέπεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από σήμερα Πέμπτη (20-05-2021) με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν από σήμερα αργά το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (21-05-2021) στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου καθώς και από Θυελλώδεις δυτικούς βορειοδυτικούς ανέμους.

Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (21-05-2021) αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.

Συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί και να λάβουν μέτρα προστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινόμενων.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel