Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συγκροτήθηκε σε σώμα ο «Αρμός Βορείου Αιγαίου» | Πρόεδρος ο Γ. Δημάρης – Αντιπρόεδρος ο Δ. Μπουλώτης

banner roots

Συγκροτήθηκε σε σώμα ο «Αρμός Βορείου Αιγαίου» | Πρόεδρος ο Γ. Δημάρης – Αντιπρόεδρος ο Δ. Μπουλώτης
17.04.2021 | 14:56

Συγκροτήθηκε σε σώμα ο «Αρμός Βορείου Αιγαίου» | Πρόεδρος ο Γ. Δημάρης – Αντιπρόεδρος ο Δ. Μπουλώτης

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Οι Δήμοι Δυτικής Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου προέβησαν στη σύσταση του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ με την επωνυμία "ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου Α.Ε.".

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, στο οποίο συμμετέχουν ως μέλη οι Δήμαρχοι Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχης Βέρρος, Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης και Αγίου Ευστρατίου κ. Μαρία Κακαλή, συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή 16 Απριλίου ως εξής:

Πρόεδρος Γεώργιος Δημάρης

Αντιπρόεδρος Δημήτριος Μπουλώτης

Διευθύνουσα Σύμβουλος Ταξιαρχούλα Πνακά

Μέλη: Ταξιάρχης Βέρρος

            Δημήτριος Μαρινάκης

            Μαρία Κακαλή

            Νικόλαος Μαραγκός

            Παναγιώτης Δήσσος

            Ιορδάνης Ιορδάνου

Ο νέος οργανισμός έχει δραστηριότητα, η οποία εκτείνεται σε ένα σημαντικό εύρος τομέων συμπεριλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, τη συμβουλευτική, τεχνική και οικονομική υποστήριξη των τριών Δήμων και άλλων ΟΤΑ α΄και β΄ βαθμού και των ενώσεών τους, με στόχο τη βελτίωση και τoν εκσυγχρονισμό των υποδομών τους, την επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής και την εξομάλυνση των συνεπειών των κρίσεων που προκλήθηκαν από ακραίες υγειονομικές καταστάσεις. Ακόμη, περιλαμβάνει την εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών, τη χάραξη και εφαρμογή περιβαλλοντικών πολιτικών, προγραμμάτων, δράσεων και υποδομών πολιτικής προστασίας και άλλους, επίσης σημαντικούς τομείς συνεργασίας και συνεργειών, όπως η κοινωνική πολιτική, η ορθή χρήση των φυσικών πόρων και η διαχείριση αποβλήτων, η στήριξη και η ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel