Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Αυξήθηκαν οι ακυρώσεις για εμβολιασμό με το AstraZeneca
ikteo limnou
facebook seminaria
Λήμνος: Αυξήθηκαν οι ακυρώσεις για εμβολιασμό με το AstraZeneca
16.04.2021 | 11:13

Λήμνος: Αυξήθηκαν οι ακυρώσεις για εμβολιασμό με το AstraZeneca

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αυξητική τάση, στις ακυρώσεις προγραμματισμού για εμβολιασμό με το AstraZeneca καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στο εμβολιαστικό κέντρο του Μούδρου, σε αντίθεση με αυτό της Μύρινας, όπου πραγματοποιούνται εμβολιασμοί με Pfizer.

Οι σωρηδόν ακυρώσεις αποδίδονται στο γεγονός οτι οι πολίτες αντιμετωπίζουν με δυσπιστία το εμβόλιο της AstraZeneca, μετά από το σχετικό ντόρο που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα

Η κατάρρευση των εμβολιασμών με το εμβόλιο της AstraZeneca ουσιαστικά μεταθέτει προς τα πίσω τους εμβολιασμούς και της Λήμνου, χαμηλωνόταν ουσιαστικά το ποσοστό των εμβολιασθέντων στο νησί.

Αξίζει να αναφερθεί πως στη Λήμνο, δεν έχει καταγραφεί καμία παρενέργεια σε όσους έχουν εμβολιαστεί με AstraZeneca, ενώ δυο αλλεργικά επεισόδια, καθόλου ανησυχητικά, καταγράφηκαν στο εμβολιαστικό κέντρο της Μύρινας, στο οποίο μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 3.500 εμβολιασμοί.

Επίσης με βάση τις πληροφορίες μας, εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει και η δεξαμενή των εκπαιδευτικών και στρατιωτικών σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια, ενώ τέλος στη Λήμνο μέχρι στιγμής, παραλαμβάνονται μόνο εμβόλια της Pfizer και της AstraZeneca.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018