Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - Δασικοί Χάρτες: Συνάντηση Κουφέλου με Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας
ikteo limnou
facebook seminaria
Λήμνος - Δασικοί Χάρτες: Συνάντηση Κουφέλου με Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας
07.04.2021 | 19:32

Λήμνος - Δασικοί Χάρτες: Συνάντηση Κουφέλου με Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Αμυρά πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα κ. Πανάγος Κουφέλος.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λέσβου και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χαράλαμπος Αθανασίου. Μοναδικό θέμα συζήτησης η ανάρτηση των δασικών χαρτών και τα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν στον αγροκτηνοτροφικό κόσμο των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και εν γένει στους θιγόμενους ιδιοκτήτες ακινήτων των νησιών της Περιφέρειας. Παραδόθηκε υπόμνημα στον Υφυπουργό με τα αιτήματα της Περιφέρειας καθώς και προτάσεις.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά δημιουργικό κλίμα ενώ αποσπάστηκε δέσμευση από τον ίδιο τον Υφυπουργό για ιδιαίτερη εξέταση του προβλήματος στην ευρύτερη περιοχή του Καστανιώνα – Καριώνα των Δημοτικών Διαμερισμάτων Αγιάσου – Πλωμαρίου.

Η διάθεση της Κυβέρνησης επισφραγίστηκε με την εξαγγελλία δύο νομοθετικών ρυθμίσεων ήτοι παράταση 6 μηνών για την υποβολή των αντιρρήσεων και 50 % μείωση των τελών, πίστωση δε σε εκείνους που ήδη κατέθεσαν αντιρρήσεις της διαφοράς του χρηματικού ποσού, ρυθμίσεις πολύ κρίσιμες και ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για το θέμα των δασικών χαρτών.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018