Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συζητήθηκε στη Βουλή η ερώτηση Αθανασίου για τους δασικούς χάρτες

the roots web banners 06

Συζητήθηκε στη Βουλή η ερώτηση Αθανασίου για τους δασικούς χάρτες
12.03.2021 | 21:59

Συζητήθηκε στη Βουλή η ερώτηση Αθανασίου για τους δασικούς χάρτες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα, Παρασκευή (12/03), συζητήθηκε στη Βουλή η με αριθμό 517/4-3-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αθανασίου προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά με θέμα: «Ζητήματα που ανακύπτουν στον Νομό Λέσβου και όχι μόνο από την ανάρτηση των δασικών χαρτών».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής για το ακανθώδες αυτό πρόβλημα που ανέκυψε στο νομό μας και όχι μόνο, από την ανάρτηση των δασικών χαρτών δήλωσε τα εξής: «Με την επίκαιρη ερώτησή μου έθεσα τα προβλήματα που ανακύπτουν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, ειδικά για τα νησιά μας, πρότεινα νομοθετικές λύσεις, ώστε να διασφαλισθεί ότι δεν θα διακινδυνεύσει η περιουσία κανενός ιδιοκτήτη, ούτε οι επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο Υφυπουργός κ. Αμυράς γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και υποσχέθηκε ότι θα δοθεί η καλύτερη λύση σε όλα τα ζητήματα, τονίζονται ιδιαίτερα ότι δεν θα διακινδυνεύσει η περιουσία κανενός.

Η Κυβέρνησή μας επιλύει προβλήματα και είναι κοντά στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel