Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τουριστική προβολή της Λήμνου στο ITN News Web TV

banner roots

Τουριστική προβολή της Λήμνου στο ITN News Web TV
24.02.2021 | 20:30

Τουριστική προβολή της Λήμνου στο ITN News Web TV

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Τη Λήμνο, ως τουριστικό προορισμό παντός καιρού και για εναλλακτικές μορφές δραστηριοτήτων, παρουσίασε ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, στο ITN News Web TV στο πλαίσιο του 15νθήμερου Forum που διοργανώνει με θέμα “Ελληνικά Νησιά - Τουρισμός 2021” με ζωντανές εκπομπές.

Το Forum πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του ΕΟΤ και του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών. Προβάλλεται σε πάνω από 150 σελίδες στο Facebook, στο κανάλι του ITNNEWS στο WEBTV, ζωντανά στο ραδιόφωνο και σε 26 κανάλια του εξωτερικού για τους απόδημους Έλληνες.

Σκοπός του Forum είναι η ανάδειξη των νησιωτικών τουριστικών προορισμών. Να ανιχνευθούν και να επισημανθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε νησιού, τα στοιχεία που διαφοροποιούν κάθε περιοχή και την ισχυροποιούν απέναντι στον ανταγωνισμό.

Να συζητηθούν οι δυνατότητες για επιμέρους ανάπτυξη δραστηριοτήτων, δράσεων, πρωτοβουλιών που μπορούν να ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν και να επεκτείνουν την τουριστική σεζόν. Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται εν όψει της έκθεσης “Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών”, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 14 - 16 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Η παρουσίαση της Λήμνου έγινε την περασμένη Δευτέρα, σε ζωντανή εκπομπή που ήταν αφιερωμένη στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Τις συζητήσεις του Forum συντονίζει ο Διευθυντής του ITN News και CEO της Mact Media Group, δημοσιογράφος, Γιώργος Καραχρήστος.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το