Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση του ΓΕΛ Μούδρου με την Προϊσταμένη της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης

banner roots

Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση του ΓΕΛ Μούδρου με την Προϊσταμένη της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης
19.02.2021 | 21:42

Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση του ΓΕΛ Μούδρου με την Προϊσταμένη της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Με την Προϊσταμένη της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης κ. Σοφία Παπαδημητρίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί διαδικτυακά το Γενικό Λύκειο Μούδρου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το σχολείο: «Στο πλαίσιο συνεργειών για την υλοποίηση των ευρωπαϊκών μας προγραμμάτων (EPAS-Προγράμματα "Σχολεία πρέσβεις του Ε.Κ." και Teachers4Europe), είχαμε την ευκαιρία σήμερα να συναντηθούμε διαδικτυακά με την Προϊσταμένη της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης, κ. Σοφία Παπαδημητρίου, μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του ΓΕΛ Ν. Περάμου Δ. Αττικής, κ. Θεοφανής Σκληρού, με την οποία έχουμε ξεκινήσει συνεργασία. Ο διευθυντής του σχολείου μας και senior ambassador, κ. Στέλιος Καραγιάννης και οι senior ambassadors, Ελένη Ζαρογιάννη, Θεοδώρα Λυμπέρη και Μαρία Παπαπαναγιώτου, συναντηθήκαμε με τους/τις εκπαιδευτικούς του ΓΕΛ Ν. Περάμου.

gel moudrou limnou sofia papadimitriou 1

Την ενημερωτική συνάντηση παρακολούθησαν οι μαθητές και μαθήτριές μας, junior ambassadors, Νεκταρία Γιαννέλη, Κοσμάς Σαρδιανός, Όλγα Κολερού, Γιάννης Ορφανίδης, Κρυσταλλένια Παλαιολόγου, Γιώργος Μακράκης και Μαρία Μπλιά, οι οποίοι/-ες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους/τις μαθητές/-τριες του συνεργαζόμενου σχολείου».

gel moudrou ekpaideutiki tileorasi voulis

gel moudrou tilediask

gel moudrou tilediask 1

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel