Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πολιόχνη: «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών» και «Η πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης».

the roots web banners 06

Πολιόχνη: «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών» και «Η πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης».
02.02.2021 | 12:38

Πολιόχνη: «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών» και «Η πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης».

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου «Πολιόχνη» προσκαλεί γονείς και εκπαιδευτικούς σε έναν κύκλο διαδικτυακών ομιλιών με θεματικές «Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών» και «Η πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης».

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δυο διαδικτυακές συναντήσεις (μέσω της πλατφόρμας Ζοοm) όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για ζητήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης αλλά και προστασίας των παιδιών.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά την Τρίτη 16/02 : 18:00-19:30 και Τρίτη 23/02: 18:00-19:30. Το συντονισμό της δράσης θα έχει η ψυχολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π Πολιόχνη Μαρία Μαμαλίκου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες  09:00 – 14:00 στο τηλέφωνο 2254022751 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  

Οι υπηρεσίες του Κέντρου παρέχονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

kyklos polioxni

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel