«Τον ευχαριστούμε διότι προσέφερε εκατό περίπου μερίδες, στις 22/01 ,οι οποίες διανεμήθηκαν από τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Μύρινας, σε συμπολίτες μας ,που αυτό το διάστημα έχουν δυσκολίες .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρακάτω συνεργάτες του, οι οποίοι δούλεψαν μαζί του, επίσης αφιλοκερδώς και αυτοί, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία:
Βάγια Πατέλια, Γιάννης Τριανταφύλλου, Γιάννης Ζμής, Χάρης Κληρονόμος, Νίκος Κατσαντώνης, Σταύρος Αυγός, Ελένη Παναγοπούλου.
Τελειώνοντας, επίσης ένα ακόμη ευχαριστώ, στον ΟΚΠΑ του Δήμου μας και στον πρόεδρο του, κ. Παναγιώτη Μουστάκα, για την μερική κάλυψη των αναλώσιμων υλικών και την διαρκή συνεργασία με την Κοινότητα μας!!!», αναφέρει σε ανάρτηση της η Κοινότητα Μύρινας.