Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - ΓΕΛ Μούδρου: Ο Μάριος Φίκαρης και η Θεοδώρα Λυμπέρη στην ΕΡΤ (video)
facebook seminaria
Λήμνος - ΓΕΛ Μούδρου: Ο Μάριος Φίκαρης και η Θεοδώρα Λυμπέρη στην ΕΡΤ (video)
14.01.2021 | 12:20

Λήμνος - ΓΕΛ Μούδρου: Ο Μάριος Φίκαρης και η Θεοδώρα Λυμπέρη στην ΕΡΤ (video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο 16χρονος Μάριος Φίκαρης από τη Λήμνο, ο οποίος έγινε το πρόσωπο του προγράμματος/διαγωνισμού «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» που πραγματοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 11 χρόνια από τον μη-κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό οργανισμό «Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece» ενώ υλοποιείται και τη φετινή σχολική χρονιά υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο Μάριος συμμετέχει στον διαγωνισμό με την εικονική επιχείρηση δημιουργίας χειροποίητων οικολογικών, αρωματικών κεριών με θέμα τη Λήμνο και επελέγη να γίνει το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στο ενημερωτικό βίντεο για την παράταση των εγγραφών.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και η υπεύθυνη υλοποίησης την εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Θεοδώρα Λυμπέρη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή του σχολείου στον διαγωνισμό με δύο μαθητικές επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υποστηρίζεται από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Στυλιανό Καραγιάννη και με τη συμμετοχή του εκπαιδευτικού του σχολείου κ. Αθανάσιου Αρίμη.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018