Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Αυξημένη κίνηση από Β. Ελλάδα
ikteo limnou
facebook seminaria
Λήμνος: Αυξημένη κίνηση από Β. Ελλάδα
10.01.2021 | 18:25

Λήμνος: Αυξημένη κίνηση από Β. Ελλάδα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Αυξημένη ήταν η κίνηση που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Ιανουαρίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου κατά την άφιξη του «Blue Star Myconos» από το λιμάνι της Καβάλας.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, που κατέγραψε ο φακός του FM100, αρκετοί ήταν οι αδειούχοι που επέστρεψαν στο νησί του Ηφαίστου, ώστε από αύριο να βρεθούν στο πόστο τους, με την πλειονότητα των ταξιδιωτών να είναι εκπαιδευτικοί και στρατιωτικοί.

Στο λιμάνι βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει ασθενή από τη Λήμνο στο νοσοκομείο της Λέσβου.

Για τον αν τελικά υπάρχει μέριμνα για τη διενέργεια rapid test σε όσους φτάνουν στη Λήμνο, ρωτήθηκε από το σταθμό μας ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, ο οποίος και ανέφερε πως πάνω απ’ όλα στο θέμα αυτό, είναι η ατομική ευθύνη. Στο νησί έχει δοθεί η δυνατότητα να γίνονται δωρεάν τεστ.

Σε ότι αφορά τη μέριμνα σε εκπαιδευτικούς και στρατιωτικούς ανέφερε, πως αρκετοί από όσους επέστρεψαν από άδεια υποβλήθηκαν σε τεστ σήμερα, και αύριο αρκετή ώρα πριν βρεθούν στις τάξεις τους, όλοι όσοι το επιθυμούν, είτε βρέθηκαν εκτός νησιού, είτε όχι, θα μπορούν να υποβληθούν σε rapid test, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για το μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών που δήλωσαν πως επιθυμούν να εξεταστούν. «Μόνο 4 εκπαιδευτικοί από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση δεν θέλησαν να υποβληθούν σε τεστ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018