Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Γρηγόρης Ρουμάνης στα πρόσωπα που αναδείχθηκαν το 2020
facebook seminaria
Ο Γρηγόρης Ρουμάνης στα πρόσωπα που αναδείχθηκαν το 2020
08.01.2021 | 13:03

Ο Γρηγόρης Ρουμάνης στα πρόσωπα που αναδείχθηκαν το 2020

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Γρηγόρης Ρουμάνης, τον οποίο γνωρίσαμε ως διοικητή της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης της Λήμνου, βρίσκεται ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2020, στα Δωδεκάνησα, από το πόστο πλέον, του διοικητή του νοσοκομείου της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, σε άρθρο της Νατάσας Παμπρή για λογαριασμό του skyrodos.gr ο κ. Ρουμάνης συγκαταλέγεται στα πρόσωπα που σημάδεψαν το 2020 στα Δωδεκάνησα και μάλιστα το όνομά του είναι το πρώτο στη λίστα.

Το skyrodos γράφει για τον κ. Ρουμάνη:

Κάποια πρόσωπα ξεχώρισαν το 2020, είτε για τις επιδόσεις τους, είτε λόγω αρμοδιοτήτων, ή της επικαιρότητας. Μικροί και μεγάλοι που κατάφεραν να γίνουν πρωταγωνιστές.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Γρηγόρης Ρουμάνης που σήκωσε το βαρύ φορτίο, διότι δε φτάνει που άλλαξε «στρατόπεδο», αλλά έπεσε και στη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση των τελευταίων 100 χρόνων, έχοντας την ευθύνη στη λειτουργία του μεγαλύτερου Νοσοκομείου στο Νότιο Αιγαίο και το βάρος να οργανώσει το νέο Νοσοκομείο της Καρπάθου εν μέσω πανδημίας.

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018