Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παρεμβάσεις από τον Όμιλο «Ανεμόεσσα» για θέματα της Λήμνου
Παρεμβάσεις από τον Όμιλο «Ανεμόεσσα» για θέματα της Λήμνου
03.09.2013 | 18:46

Παρεμβάσεις από τον Όμιλο «Ανεμόεσσα» για θέματα της Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε μια σειρά απο παρεμβάσεις, προχώρησε σήμερα ο Όμιλος Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς Λήμνου "Ανεμόεσσα", οι οποίες σίγουρα θα τροφοδοτήσουν το δημόσιο διάλογο στη Λήμνο.

Οι παρεμβάσεις της "Ανεμόεσσας" αφορούν ζητήματα που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο βρίσκονται στην τοπική επικαιρότητα, όπως η ρύπανση της θάλασσας από τα ρέματα στις περιοχές της Αγίας Τριάδας και του Τσας, έγγραφο το οποίο κοινοποιείται και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, η διαχείρηση της παραλίας του Κέρους και οι εργασίες βελτίωσης της πρόσβασης στο Ενετικό Κάστρο της Λήμνου, για τις οποίες η "Ανεμόσσα", εκφράζει ενστάσεις και επιφυλάξεις.

Παράλληλα, ο Όμιλος, εχθές τελευταία μέρα του "Φεστιβάλ Ηφαιστείας 2013", διένειμε στους θεατές και στους παρευρισκόμενους στο χώρο, έγγραφο με το οποίο επίσης εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του, με το έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου που οδηγεί στο αρχαίο θέατρο.

 

Διαβάστε παρακάτω τις παρεμβάσεις της "Ανεμόεσσας".

 

Αρχαίο Θέατρο Ηφαιστείας

Ρύπανση Ρωμέικου

Παραλία Κέρους

Έργα στο Ενετικό Κάστρο της Λήμνου

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018